Verenigingsnieuws
KBO-PCOB Verenigingsnieuws voor leden KBO en PCOB

U leest de februari 2019-editie van de nieuwsbrief voor KBO- en PCOB-leden.
Met deze maandelijkse nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van wat er speelt in onze vereniging. Ook informeren we kaderleden en andere vrijwilligers binnen de afdelingen, zodat zij hun achterban kunnen voorzien van actuele en relevante berichten.

In deze nieuwsbrief vindt u berichten in verschillende categorieŽn:
- Informatie en materialen waarmee u praktisch aan de slag kunt (groene knoppen)
- Informatie die voor leden en afdelingen van belang is (blauwe knoppen)
- Trainingen en activiteiten waarvoor u zich kunt aanmelden (rode knoppen)
En verder hebben we uiteraard nog een mooi ledenvoordeel en de actuele nieuwsberichten voor u. Veel leesplezier!

Wilt u deze nieuwsbrief lezen†klik dan hier

Leden voordeel
Wilt u meer weten over de voordeelaanbiedingen klik dan hier

KBO-PCOB zoekt dialoog over positie van senioren in de samenleving

KBO-PCOB, met 250.000 leden de grootste seniorenorganisatie van ons land, organiseert op vrijdag 8 december een grote bijeenkomst in Enschede over de positie van senioren in onze samenleving, nu en in de toekomst.
Ook niet-leden zijn nadrukkelijk uitgenodigd. De bijeenkomst vindt plaats van 9.30 tot 12.00 uur in De Grolsch Veste, Colosseum 65 te Enschede.

Wilt u verder lezen†klik dan hier